Garantie

Wij zijn pas tevreden als je trots en blij je nieuwe schilderij laat zien aan familie en vrienden. Daarom krijgt je bij ons een 100% tevredenheidsgarantie! Niet goed is bij ons altijd geld terug! We rekenen geen verzendkosten binnen Nederland. Schilderijen worden dus gratis toegezonden en je hebt na ontvangst van je schilderij altijd twee weken retourrecht.

Is er ook maar iets wat je dwars zit of wat je tegenvalt, neem direct contact op met onze klantenservice en wij gaan ervoor zorgen dat je alsnog helemaal blij wordt. Als je het schilderij onverhoopt niet mooi vindt, stuur het terug in de zichtperiode of laat ons weten hoe we je alsnog gelukkig kunnen maken met een schilderij van 3D Metal Art.

Onze schilderijen krijgen als beschermlaag een coating zodat het minimaal 10 jaar mee gaat.  De kleuren zullen dus zeker niet dof worden. Een schilderij in de volle zomerzon hangen is echter nooit een goed idee, probeer het schilderij enigszins te beschermen tegen een te hete zon. Mocht er na verloop van tijd toch een kleurverschil optreden neem dan contact op met onze klantenservice.